• Missed ab utáni terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvölöm tisztelt Dokornő/Doktorúr Az lenne a kérdésem, hogy márc. 24. - én sajnos volt egy missed ab műtétem. Addigra már legalább 2 hete nem volt szívműködése az embriónak. Kb a 9.hétben műtöttek de nagyjából az 5.héten lassult a fejlődés Műtét után majd 3 héttel volt peteérésem. (amire nem számítottam) és előtte 1-2 nappal együtt voltam a párommal. Ma pozitívat teszteltem.... Lehet ez még az előző terhességből maradt hcg a szervezetemben vagy ez már egy új baba... És ha új a terhesség, akkor gond lehet e, hogy ennyire hamar jött...? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a pozitív terhesteszt témában

        Kedves Kérdező! A régi terhesség nem játszhat már bele a jelen pozitivitásba. Honnan tudja, hogy mikor volt peteérése, hiszen a műtét még nem volt egy hónapja sem. A pozitivitás egy kora terhességben a várt,de késni kezdő menzesz néhány napos késésével válik pozitívvá a első reggeli koncentráltabb vizeletből.Vagyis az embrió 3-4. hetes korától. Ez önnél még nem következhetett be. Kérem, ismételje meg a tesztet és ha pozitív, menjen el rögtön hüvelyi ultrahangos vizsgálatra tisztázni a helyzetet.


        Kérdés: 2020. április 16., 09:58; Megválaszolva: 2020. április 18., 13:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.