• Aggodalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! A véleményét és tanácsát szeretnèm kérni. 27 éves vagyok, 10 hetes kismama. 14 éves korom óta küzdök bulimiával, pszichiáter kezel, azonban a betegségem az évek alatt így is periodikusan hol súlyosbodott, hol tünetmentes volt. Súlyosabb időszakokban heti 2-3 alkalommal is hanytattam magam akar naponta 4-5 alkalommal is. Mióta kismama vagyok, mindennél fontosabb a gyermekem egészsége, le fogom győzni a betegségem. Ne haragudjon meg, ha butaság a kérdésem, de felek a szüléstől és az esetleges komplikációktól. Ön szerint lehetseges, hogy a hanytatas során az erőlködéstől meggyengültek erek az agyamban és szülés közben agyvérzést kapok? Mit tehetnék? Javasol valamilyen vizsgálatot? Köszönöm válaszát.

        Dr. Kiss György válasza a Aggodalom témában

        Tisztelt Hölgyem ! Leveléből részben rendkivüli felelősségérzést vélek tapasztalni a további várandóssági hetek alakulása miatt, ugyanakkor erős elhatározást is, hogy a bulimiás rendellenességet sikeresen meg fogja oldani ezen időszak alatt. Ebben bizva a szülés alatti leirt komplikációktól sem kell tartania. dvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2020. február 06., 14:38; Megválaszolva: 2020. február 09., 22:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: