• Árthattam gyermekemnek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Rendezett körülmények között, értelmiségi családban élek, a drogfogyasztás elítélendő nálunk. Decemberben borzasztó döntéseket hoztam meg, barátaimmal egy telelés során kábítószert fogyasztottam. Utolsó menstruacióm első napja november 24. Sokként ért amikor január 6-án nőgyógyászom megállapította terhességemet, 6mm-es magzat elénk szívműködéssel. December 16-án,30-án, január 3-án kokaint, december 27-én és 31-én ecstasyt fogyasztottam. Az életem romokban, szinte lehetetlen volt, hogy teherbe essek, és most nem tudom, mennyit áthattam gyermekemnek. Kérem, segítsen! Létezik esetleg valamilyen statisztika? Ön mit gondol? Vannak vizsgálatok, amelyek segíthetnének a diagnosztizálásban, vagy amelyek megnyugtathatnának? Nem vagyok rendszeres drogfogyasztó, a Jóisten épp egy borzalmas hónapom után küldte nekem ezt a magzatot. Köszönöm segítő válaszát. Üdvözlettel: egy aggódó édesanya

        Dr. Kiss György válasza a fogantatás témában

        Tisztelt Hölgyem ! A fogantatás utáni első hetek történései valóban nagyban hozzájárulhatnak a magzat további sorsának alakulásához.. A leírtak alapján aggodalma jogos. Bármilyen furcsán is hangzik,de tanácsom az, hogy mielőbb keressen fel egy un.:"drog ambulanciát ", mert az ott dolgozó szakembereknek valószinü nagy tapasztalata van az ilyen esetek megoldásához . Kérem megértését , de ebben a helyzetben korrekt választ adni rendkivül nehéz. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2020. január 10., 21:26; Megválaszolva: 2020. január 15., 10:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.