• Koraszülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok! Jelenleg 22hetes vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy tegnap UH-n nagyon megijesztettek. A leleten az van írva, hogy zárt cervix hossz 22mm, a belső méhszáj felett 22mm tölcsérképződés látható. Ma voltunk vérvételen, vizeletben, vérben nincs gyulladás.azt mondta a doktornő, hogy valószínűleg a 18 hónapos kisfiam emelegetése miatt. És hogy 2 hét múlva meglátjuk meddig tudjuk benttartani a babát. Addigis szigorú ágynyugalom. Sok gyógyszert kaptam: sorbifer durules, progreszteron exeltis,cordaflex,velfem és két hét múlva pesszárium felhelyezése. Tudok valamit még tenni, hogy a kiirt időpontig bent maradjon a baba? Előre is köszönöm válaszát

        Dr. Szalóczy Péter válasza a rövidebb nyakcsartorna témában

        Kedves Kérdező! Elsősorban semmi pánik! A tölcsére tágulatnak nagyobb volna a jelentősége, ha első baba lenne. Szedje a gyógyszereket, de én még a szigorú ágynyugalmat is túlzottnak érzem a jelen lelettel.Pihenjen sokat, nagy súlyt ne mozgasson, békésen jöjjön-menjen otthon.Székelése legyen könnyed, házasélete nagyon kíméletes. Perdöntő lesz a kontroll, a pesszáriumot nem kell majd felhelyezni ha nincs rosszabbodás. A szorongás, túlzott önfigyelés nem tesz jót.


        Kérdés: 2019. augusztus 01., 15:59; Megválaszolva: 2019. augusztus 05., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: