• Toxoplasma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr/Doktornő! 11hetes veszélyeztetett terhes vagyok toxoplasma vizsgálaton vettem részt aminek az eredménye: IgA 0,5 negatív IgM 7,46 AU/ml kétes IgG 3.00 IU/ml negatív A kérdésem az lenne,hogy valószínű jelenleg is fertőzésem van? A magzatra lehet hatással? Nagyon aggódom.Orvoshoz csak 2 hét múlva kell mennem. Köszönöm a vàlaszt

        Dr. Szalóczy Péter válasza a Toxoplazna kimutatás. témában

        Kedves Kérdező!Nem írja, mely diagnózis miatt veszélyeztetett terhes. Ez az érték nem ok a nyugtalanságra. Mindenképpen majd ismétlendő. Ha friss toxoplazma fertőzése lenne, sokkal magasabb értékkel, az ártalmára lehet a magzatnak. Ez nem az. Bízza magát orvosaira és ne szorongjon.


        Kérdés: 2019. május 31., 12:39; Megválaszolva: 2019. június 07., 10:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: