• Beágyazódás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szép napot kívánok! Nelli vagyok, 27 éves. És egy olyan problémával fordulnék Önökhöz, hogy 2 hónapja kezdtünk a férjemmel baba-projectbe, (tavaly augusztusban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, Milligest) és eddig más egügy. okokból csak most februárban kezdtünk el védekezés nélkül az együttléteket. Eddig minden rendben is volt a menzeszemmel, egyébként álltalában 34-35 napos a ciklusom, ma a 16.-nál tartok. Hétfő óta van peteérésem, és az utolsó menzeszem óta ekkor is voltunk együtt először tehát az első peteéérés napon hétfőn és rá 2 napra szerdára olyan fura feszítő, picit mintha görcsös érzést éreztem volna, olyasmi mint menzeszkor de közel nem olyan intenzív, csak érzem és sötét barnás, pirosos mintha vérzésem lenne, de olyan nagyon sötét és ilyen alvadt vagy nem is tudom inkább erősen nyákos lenne. A nővérem most 3 hónapos terhes és nekik lombikkal sikerült a baba, és szerinte ez simán lehet attól, hogy sikerült nekem is és a beágyazódás zajlik, mert ő is így volt. Létezik ez? Nagyon szépen köszönöm a válaszukat előre is.

        Dr. Kiss György válasza a Beágyazódás? témában

        Tisztelt Hölgyem ! Köszönöm levelét. Az Ön által nagyon jól megfigyelt és leirt tünetekből inkább arra lehet következtetni, hogy az agyalapi mirigyben középidőben lezajló hormonális változásokat kisérő fiziológiás un. középidős vérzés tüneteit észlelhette. Ez a folliculus érlelő /FSH / hormon és a luteinizáló hormon /LH / agyalapi mirigyben bekövetkező váltását jelzi, a fogantatás és beágyazódás történéseivel nem hoznám szoros összefüggésbe. Üdvözlettel:dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. március 14., 11:45; Megválaszolva: 2019. március 18., 19:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: