• Terheség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! Egy olyan kérdésem lenne ma voltam UH, ezelötti vizsgálatomnál 7 hetesnek állapitott meg az orvos petezsákom 17mm volt az embrio 2mm, mai nap voltam ismét orvosnál és 21mm a petezsák azt mondták hogy a petezsák lapos embriot nem lát. Egészség ügyi kaparást szeretne csinálni az orvos mert hogy meghalt a baba. És ebbe szeretnék választ kapni hogy mit tegyek vagy lehetséges ez amit az orvos mondott!? Válaszát elöre is köszönöm!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a elhalt terhesség témában

        Kedves Kérdező! Ha nincs jelenleg panasza, tünete, vérzés vagy görcs, nem követ el hibát, ha az előzőt követő még egy ultrahangos vizsgálatot végeznek megnyugvása és a szükséges befejező lépés előtt. A vizelet teszt elhalás esetén nem azonnal, de néhány nap múlva szintén negatívvá válik.Korai embrió elhalás előfordul. Az ok legtöbbször nem derül mi, de a szakma úgy véli, hogy valami kromoszomális hiba lehet az embrióban és a természet szelektált.


        Kérdés: 2018. november 26., 13:04; Megválaszolva: 2018. november 27., 15:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: