• Lehet terhes a baratnom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Majus honapban 8-an kellett volna neki megjonnie, de nem jott meg aznap mivel altalaban kesik neki 4-5 napot. Es 8-an itt volt nalam es mivel nem volt meg neki ezert ugy alakult hogy a peniszemmel simogattam a puncijat, gumi nelkul. Nem akarunk szexelni meg. Es veletlenul 2x becsuszott, de csak 1-2 centire. Abba is hagytuk utana. Erre ra kesett neki masfel hetet. Gyomorgorcsom volt egesz vegig hogy mi lesz. De aztan megjott neki. Megnyugodtam. De termeszetesen azert rakerestem neten hogy lehet-e meg terhes es kijott hogy igen. Na azota en megint parazok. Azt mondta hogy amikor megjott neki fura volt az allaga, de szerinte ver volt. Fajt a hasa is. Utana lehet megvaltozott az az allag, nem beszeltunk rola. Rendesen megvolt neki amig kell, es nem pecsetelo verzes volt. Azota sokat olvasgattam a terhesseg jeleirol es ugy nagyon nem mutatott semmit. Nem szedult, emelygett. A hata fajt, de gerincferulese van es mindig szokott neki. Mostanaba sokszor faradt, de lehet hogy a suli vegi hajtasba faradt el. A hasa nem szokott nagyon fajni. Nem tudom miket kene eszrevennem rajta ennyi ido utan. Juni 16-an kellett volna megjonnie a masodik mensijenek de mivel kesni szokott ezert vagy ma(jun.20) vagy a heten valamelyik nap kene neki megjonnie. O nem fel a babatol, szerinte nem terhes. Viszon en ejjel nappal ezen gondolkozom es nem hagy nyugodni a gondolat, mint most sem. Nem akarunk gyerek. Nem olyan korba vagyunk ahol gyereket kene vallalni.

        Dr. Csősz György válasza a terhességi esély témában

        Nem terhes.


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. június 20., 09:24; Megválaszolva: 2017. június 23., 14:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: