Nuvaring hüvelygyűrű használata mellett teherbe eshettem?

Tisztelt Doktor úr! Nuvaring hüvelygyűrűt használok már több mint fél éve, és eddig minden rendben volt vele, kivettem minden hónapban amikor kellett és onnantól számítva 3 nap múlva megjött. viszont ebben a hónapban múlthét vasárnap kellett volna kivennem, és csak utána jöhetett volna meg, ehhez képest már múlthét szerdán elkezdett, először csak barnás folyásom lenni, majd vasárnap délelőtt már véreztem is valamennyire. Aztán aznap este kivettem a gyűrűt és azóta valamennyire megjött a menstruációm de nagyon gyenge, és attól tartok hogy nem is menstruáció hanem terhességi vérzés. Arra is gondoltam hogy esetleg attól nem e lehet hogy 3 hete kezdtem el fogyókúrázni és sokkal kevesebbet és máshogy étkezem, és sok a stressz is mostanában az életemben. Azt még hozzá kell hogy tegyem hogy az előző hónapban külföldön voltam és pont akkor kellett új gyűrűt felhelyezni és az előzőt kivenni. 1 hétig vittem magammal mindenhova az új gyűrűt amíg nem tehettem fel és volt hogy hidegebb volt, volt hogy melegebb és esetleg meg is nyomódhatott. Tudom hogy ez hiba volt de sajnos nem volt más választásom. Köszönöm mielőbbi válaszát: Éva

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

Terhességi vizelet teszt végzése tanácsos, valamint nőgyógyászati vizsgálat.

A terhesség kizárása után, esetleges gyulladás kizárása.

A fogyókúra tabletta, a stressz is befolyásolhatja menstruációs vérzést.

Keressen fel szakorvost.

Kérdés: 2015. október 21., 22:20; Megválaszolva: 2015. október 22., 21:10
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Leletelemzés
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid