Cervix eredmény

Kedves Dr/Drnő! Cervix eredményem a követketőképpen alakult babavárásunk 28. hetében: Ampicillin E Ampicillin/sulbactam E Imipenem E Gentamicin M Vencomyciin E Gomba nem tenyésztett ki, streptococcus agalactiae negatív. Milroszkópos vizsgálat eredménye: laphámsejtek, vegyes baktérium flóra, szegmentek. Most kaptam Semicillint, és eltelt egy hónap a vizsgálat óta. Indokolt szednem 4x1 semicillint? Érdemes lenne megismételni a vizsgálatot mielőtt szedném ezt a tablettát? Válaszát előre is köszönöm, Erika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza antibiotikum rezisztencia vizsgálat eredménye témában

Kedves Kérdező!

Leveléből nem derült ki a kórokozó (amit kitenyésztettek) , a célirányos kezelést használja legyen kedves (bár ha ez egy hónapos eredmény, úgy megkérdőjelezhető a szükségessége) . Érdemesebb inkább heti 1-2x Lactofeelt használni folyamatosan.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. április 16., 23:09; Megválaszolva: 2015. április 19., 09:31
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása