Korai méhlepény leválás?

Tisztelt Doktor Úr! 27 hetes gravida vagyok.4 napja tapasztalok barnás váladékozást, min.mennyiségben, napi max. 2x, vizeléskor. Jártam nőgyógyásznál, 2 alkalommal is, az alábbiakat írta: Felt.: C30000, a hüvelyben kukorica szemnyi barna váladék.Vérzés, magzatvíz csorgás nincs.Norm.tón.uterus, F: 3/K, az uterus nem nyom.érz. A magzati far a bemenet felett mozgatható.Lepény a mellső falon tapad, belső szabad méhszáj, haematoma nincs. Másnap kontroll: Norm tón.uterus.Jó magzati szívhangok.Felt.: minim.barnás, nyákos váladék. A cervix csatornából vérzés, magzatviz szivárgás nem észl. Tisztelettel kérdezem, hogy ezek alapján Doktor Úr mire gondol? Felmerül-e korai lepény leválás? A pihenésen, Mg th.-n és sz.e. NoSpa-n kívül mit tudok még tenni? Köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza koraszülés témában

Tisztelt Kérdező!

Szó nincs fenyegető lepényleválásról!

A tünetek leginkább fenyegető koraszülésről szólnak.

Tartsa be orvosa utasítását!

Üv:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. március 24., 14:17; Megválaszolva: 2015. március 24., 20:06
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása