Kisbabát szeretnék

Tisztelt Doktor Úr! Nekem kissé bonyolult problémám van, de nagyon szeretném már tudni, hogy mi lehet velem. 10. hónapja próbálkozunk a férjemmel egy második babát összehozni. A ciklusom 27-ik napján tartok most. 4 napja minden reggel csinálok egy-egy 10-es erősségű terhességi tesztet. Napról napra erősebb rajta a 2. terhességet jelző csík. Viszont tegnap előtt, a 25-ik napon volt 2 foltnyi barnás folyásom, utána visszatért a normális fehér folyás, majd ma reggel volt egy minimális véres folt a wc papíron. Azóta szintén semmi. Nem görcsölök, nem fáj semmim. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e ebből terhesség? Folyton fekszek, pihenek, és terhesvitamint, folsavat, magnerotot szedek. Várom a válaszát! Köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhesség témában

A vérzés kimaradását követő néhány nap múltán szakvizsgálat javasolt.

A terhesség igazolása szükséges vizsgálattal, ultrahang vizsgálattal.

A leírt vérzés oka lehet hormonális és gyulladás is. A terhességi teszt korán jelzi a terhességi hormont/HCG/, a beágyazódás után lehet egyéb vizsgálattal objektíven igazolni.

Kérdés: 2015. január 09., 10:17; Megválaszolva: 2015. január 09., 17:20
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom