• Magzatvíz szivárgás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértő! Terhességem 3. trimeszterében járok. Holnap töltöm be a 30. hetet. Kb. 3 hete vízszerű folyást tapasztaltam ( megszáradva enyhén sárga volt). 1 hete elmentem a nőgyógyászhoz, aki ultrahang nélkül, csupán kézi vizsgálattal megállapította, hogy vegyes fertőzés (gomba+baktérium). A méhszáj értékem 2000. Holnap telik le az általa felírt Klion d-100 hüvelytabletta. A vízszerű folyást azóta is tapasztalom. Nem túl nagy mennyiségben, egy nap elegendő egy tisztasági betét, a színessége elmúlt. Ultrahangra csak 2 és fél hét múlva kell mennem, a magánorvosom nem küldött el hamarabb. Az lenne a kérdésem, hogy ultrahang vizsgálat nélkül megállapítható-e, hogy megrepedt-e idő előtt a magzatburok illetve szivárog-e a magzatvíz? Hogyan tudom megkülönböztetni a folyást a magzatvíztől? Ajánlott lenne-e egy másik orvost felkeresnem uh céljából? Annyi rosszat olvastam már a magzatvíz szivárgás következményeiről, hogy igen meg vagyok ijedve. Köszönöm a válaszát előre is!

        Dr. Pétervári László válasza a magzatvíz témában

        Patikában kapható olyan speciális betét mely behelyezése után színváltozásával mutatja, hogy magzatvíz folyás van-e. Ezt alkalmazhatja.


        Kérdés: 2014. június 11., 09:14; Megválaszolva: 2014. június 12., 22:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Mi vezethet alvászavarhoz?
        Az alvásra a szervezetnek az evésnél is nagyobb szüksége van.
        COVID-19 kisokos