• CRL növekedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! 8-9 hetes kismama vagyok, eddig sajnos egy hematomával küzdöttem, de szerencsére úgy néz ki felszivodott. A hematoma miatt gyakran voltam UH-n és megfigyeltem, hogy hetente 7-8 mm volt a baba növekedése. Viszont az utolsó kontrollon az elmúlt hét adata 5 mm növekedést mutatott. Az orvosomat elfelejtettem megkrédezni, mert annyira örültem a hematoma javulásának, csak itthon gondolkoztam el ezen. előfordul, hogy az elöző két hétben 7 mm volt a növekedés most pedig 5mm? Próbálok nem aggodni, csak egy ilyen indítás után nehezebb és amúgy is aggodos típus vagyok. Nagyon köszönöm előre is a válaszokat. Amint lesz rá alkalmam jelzem az orvosomnak is, csak nem szeretném feleslegesen "zaklatni".

        Dr. Pétervári László válasza a magzati fejlődés témában

        Az adott terhességi hétnek kell, hogy megfelelejen a CRL nagysága. A 8.terhességi héten 15-19mm-es. Ez nem jelent hetente egyenlő nagyságú növekedést.


        Kérdés: 2013. szeptember 13., 15:20; Megválaszolva: 2013. szeptember 16., 20:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: