Pozitív terhességi teszt, negatív orvosi lelet. Lehetséges?

Tavaly szültem, 5 hónapja hagytam abba a szoptatást, idén januárban jött meg először a menstruációm szülés után. Nem rendszereződött be, voltam vele orvosnál de a doki nem talált semmit. 3 hónapja normálisan megjött, csak kicsit erősebb volt. Most 2 hete késik, csináltam egy tesztet, amin először egy erős negatív csík jelent meg, majd később egy halvány pozitív. Rögtön elmentem az orvoshoz, ő nem talált semmit, úgy látja hogy meg kell hogy jöjjön bármelyik pillanatban. 1 hét múlva kontroll ha nem jön meg. Csatolom a leírtakban a leletet: uterus nagysága: 88X46 mm Endometrium vastagsága: 19mm J.O.ovárium: 37X21mm Legnagyobb folliculus: 3mm B.O.ovárium: 39X29mm Legnagyobb folliculus: 13mm Douglasban nincs folyadék. d.N92, 6

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza terhesség témában

Kedves Kérdező! Valamilyen kisebb hormnalis in gatagsága van a nem pontos ciklusok tükrében. A leirt ultrahangos lelet teljesen negatív, a terhesség kizárható. A vizelet tszteknél a második csík legtöbbször halványan mutatkozik, pozitivitás esetén ott van az az anyag, ami megsötétiti. Fiatal kora miatt és a rendetlen vérzés és terhességi félelem egybevetésével felmerül: nem kéne korszrű tartós, következő gyerekvállalásig hormonalis fogamzásgátlót szedni?

Kérdés: 2012. szeptember 11., 16:05; Megválaszolva: 2012. szeptember 14., 15:18
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid
Terhesség jelei