• Szorongás esetleg valami más bajom lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktorúr/doktornő. Kérem segítsen mert teljesen tanácstalan vagyok. Azt vettem észre magamon hogy ha olyan helyen vagyok ahol sokan vannak és nagy a hangzavar (pl.disco,fesztivál)akkor olyan érzés jön rám mint ha pánikolnék,azt keresem hogy éppen ki néz engem,belső remegés fog el és kicsit szédülök,ami egy idő után ha már meg szoktam a környezetet akkor elmúlik,de csak egy kis időre mert aztán újra elő jön,olyan mint ha szorongnék vagy pánikolnék. Nagyon rossz érzés és ami még jellemző hogy sokat fázom.mit tehetnék? Mi a baj velem? Szedek ripedont 3mg ot esténként de biztos nem attól van,mert már a gyógyszer szedés elott is történt ez.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a agorafóbia? témában

        Tisztelt Kérdező, Amit leír, az az agorafóbia tünetegyüttesének felelhet meg. Ez egy szorongásos zavar. Lehet, hogy összefügg, illetve része annak a mentális problémának, amire a Ripedont kapja. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2019. március 15., 09:37; Megválaszolva: 2019. március 19., 09:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció