stent

édesapámat 2 hete műtötték 3 darab hálót raktak be a koszorúérbe.az lenne a akérdésem hogy mennyi idö mire felépül elég fáradékony sokat fekszik étvágytalan.ezek a tünetek normálisak? köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a szívműtét témában

Kedves kérdező! Ha a stent beültetés infarktus miatt történt, akkor elhúzódhat hetekig a lábadozás (a károsodás mértékétől függően), önmagában egy elektív (választott időpontban történt) stentelés azonban nem indokolja a fenti tüneteket. Ez utóbbi esetben, ha a fáradékonyság újkeletű, érdemes egyeztetni a gondozó kardiológussal vagy a háziorvossal, akik pontosabban ismerik az előzményeket, a társuló betegségeket, ill. a szedett gyógyszereket (a panaszok hátterében gyógyszermellékhatás - pl. vérnyomáscsökkentő - is állhat).

Kérdés: 2010. március 08., 14:47; Megválaszolva: 2010. március 08., 14:47
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Terheléses ekg
Maszkban kerékpáron végzett terheléses ekg reális eredményt adhat-e.
Szívkatéterezés
SZÍVELÉGTELENSÉG
Szívdobogás
TANÁCS KÉRÉSE