• Magas az LDH, CK, CK-MB labor eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Már több éve rossz az LDH, CK, CK-MB eredményem. Most LDH 554 U/L CK 497 U/L CK-MB 48 U/L Szívinfarktusra gondoltak. Az ÉKG jó, ultrahang jó terheléses ÉKG jó.Nem tudta a Kardiológus DR kimutatni a szívinfarktust, arra gyanakodtak. Megálltunk.Tisztelettel kérem a véleményét, mert szeretném tudni mi van velem, köszönöm! (Nem volt mellkasi fájdalom, sem rosszullét)

        Dr. Molnár Dóra válasza a laborlelet témában

        Tisztelt Kérdező! Ezek nem súlyos eltérések. Meg kellene nézni, hogy nem valamelyik gyógyszer szedése óta van-e az eltérés. Önmagukban ezek az értékek nem jelentenek szívinfarktust, ne aggódjon. Például intenzív fizikai aktivitás következtében is kialakulhat ilyen laboratóriumi eredmény, de a tisztán látáshoz, más laboratóriumi eredmények ismerete illetve legalább egy fizikális vizsgálat is hozzátartozna. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2019. február 09., 23:21; Megválaszolva: 2019. február 15., 14:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mia teendő ha 35 a pulzusom