Mi okozhatja a tüneteket?

Tisztelt doktor úr/nő! Nagyon összetett a problémám! 1 éve találtam magamon csípőcsont környékén egy darázscsípés szerű kiütést a közepén lyukkal. hasi fájdalmaim is voltak. a kiütés azóta hegesen gyógyult de a nadrág dörzsölésére néha kiújul. A bőrgyógyászaton mondták hogy be van tokosodva és ki kell vágni. Ezzel nincs is semmi gond. A "Csípés" megjelenése után infektológiai vizsgálat is volt, AIDS 1-2, Bartonella, toxoplasma negatív.. Szívzörejt állapítottak meg. Kardiológiai vizsgálatok után kiderült hogy mytralis prolapsus szindrómám van. Az idő elteltével jöttek a tünetek! Erős szédülés, beszédzavar, végtagok zsibbadása, szúrása, fejfájás, magasvérnyomás betegség, nehézlégzés, fulladás, ritmuszavar, kamray extrasystole, GERD, viszkető szem, végbélnyílás. A majd 1 évig tartó kivizsgásás után a diagnózisok: nem meghatározott szorongás, GERD, MPS, MI, Hipertonia, tachycardia,! A tünetek közül az ájulásszerű szédülés nehézlégzés és vérnyomás problémák maradtak meg. szedett gyógyszer: nebilet 5mg 1/2 naponta. A MPS az orvosok szerint nem okoz ilyen tünetet, sőt még nincs műthető stádiumban! Segítségét előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szédülés témában

Kedves Kérdező! Borrelia fertőzés kizárása is megtörtént? Ha viszketéses tünetek még fennállnak akkor még féregpete vizsgálat is szóba jön. A Szt. László Kórház III. Fertőző Belgyógyászati Osztályán lenne érdemes kivizsgálást kérni (interneten megtalálja az elérhetőséget) . Beutaló szükséges. Az enyhe MPS tényleg nem magyarázza a tüneteit. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. október 24., 21:35; Megválaszolva: 2012. október 27., 15:02
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Mitől eshetett le a vérnyomásom?
Jó napot kívánok! A mai napon reggel miután felkeltem önkielégítést végeztem, majd megmértem a vérnyomásomat ahol eléggé alacsonyat mértem...
Szívritmuszavar lehet?
Tisztelt Doktornő/ Úr, Az elmult 3 honapban elkezdtem kocogni. Egesz szepen fejlodtem. A mult heten mar minden megeroltetes nelkul 8 km-t le tudtam...
Szédülés, magas pulzus és...
Üdvözlöm! 2 hete kezdődött a problémám. Volt egy erősebb pillanatnyi szédülésem, úgy éreztem, mintha ülve előre akartam volna dőlni. Utána...
50-52 a pulzusom. Mindig fáradt...
Nagyon alacsony a vérnyomásom, majd mindig szédülök.110/65/50 az érték. A kávét nem iszom. Mit tegyek, hogy rendben legyen a vérkeringésem? Nem...
Szédülés és hátfájás
Sokat szédülök és néha úgy érzem mintha a fejemből lezuhanna a vér kevesebb mint 1 másodperc lefolyása alatt. nem bírom a meleget és sokat fáj a...