• Vágycsökkentés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A jelenlegi párommal 2 hónapja vagyunk együtt. Egyből a közepébe csaptunk, és az első héten nagyon aktív szexuális életet éltünk. A probléma az, hogy én azóta is nagyon igénylem a szexet. Akárhányszor összebújunk én kívánom, de az ő vágya csökkent, illetve néha fájdalmas neki. Nem szeretném, ha a heves szexuális vágyam a kapcsolat rovására menne. Létezik-e valami természetes vagy mesterséges "gyógyszer" amivel csökkenteni lehetne a szexuális vágyam? Eddig nem volt túl sok, és túl hosszú kapcsolatom. Lehet hogy most szeretném kiélni, ami eddig kimaradt?

        Dr. Veress Dóra válasza a erős szexuális vágy témában

        Kedves Kérdező! Egy friss kapcsolatban teljesen normális és helyénvaló, ha valaki erős szexuális vágyat érez! A megoldás nem az, ha a saját érzéseit csökkenti, hanem ha a kedveséét fokozza! Azt írja, hogy a barátnőjének fájdalmat okoz a szeretkezés. Ezen hosszabb előjátékkal, esetleg síkosítók használtával lehet segíteni. A vágyat is fel lehet kelteni benne több kedveskedéssel, figyelemmel. A figyelmességnek nem csak a szexuálsi együttlét az egyetlen módja, de néha össze is bújhatnak egy kicsit, vagy megmasszírozhatja kedvesét. A testi kontaktuson kívül tervezzenek közös programokat, menjenek sétálni, strandra, kirándulni, látogassák a lakehelyükön megrendezett közösségi programokat. A változatosság erősíti a kapcsolatukat és erősítheti az Önök közti összetartozást is!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 06., 09:42; Megválaszolva: 2011. május 08., 14:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés