Dr. Tóth Emese részére

Tisztelt Doktornő! Nekem olyan problémám van amely nem tudom mennyire mindennapos, ugyanis a pénisz méretem zsugorodása a téma. Ott kezdeném, hogy kb. 16 éves koromban a méret 16 cm körülinek felelt meg most 24 vagyok és 11cm de ez már kb. 18 éves korom óta állandósult. Nem tudom mi okozhatja a problémát, lehet köze van hozzá, hogy testépítéssel is foglalkoztam 16 éves koromtól 20 éves koromig? Hallottam már hogy a testépítőknek "összemegy". Lehetséges-e ez és ha nem mi oka lehet még? Van-e rá valami kezelés ami segíthet? Válaszát várom tisztelettel.

WEBBeteg szakértő válasza péniszméret témában

Kedves Kérdező!

Igen, testépítőknél előfordulhat. Oka lehet izomzsugorodás a kismedencében, mert nem nyújtanak rendesen, de főleg a szerektől szenvednek nemiszervi visszafejlődést és szexuális működészavarokat. Uroandrológiai centrumot keress fel először a problémáddal, ahol diagnosztizálják a helyzetet. Segítenek neked a saját szakterületükön belül. Kérlek jelezz vissza nekem is. Ha utána rám is szükséged lesz, segítek neked.Üdvözlettel:Dr. Tóth Emese, szexológus

WEBBeteg szakértő
Dr. Tóth Emese, szexológus
www.drtothemese.hu
Kérdés: 2009. szeptember 08., 09:00; Megválaszolva: 2009. szeptember 08., 09:00
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Pénisz mérete lankadt állapotában
Tisztelt Webbeteg.hu! Kérdésem szexuális élet témában a következő lenne. 23 éves férfi vagyok. Péniszem hosszúságát merev állapotában teljesen...
Szeropozitív - Herpes simplex II IgG
Semmilyen tünetem nem volt korábban, a tesztet kiváncsiságból csináltam. Jelentek-e bármilyen veszélyt a női partnerre hagyományos, vagy orális...
Hiv fertőződés
Jó Napot Kívánok! A HIV fertőződés után leghamarabb mennyivel jelentkezhetnek az első tünetek? És melyek a főbb tünetek? Előre is köszönöm.
Hüvelyfal fájdalom
Tisztelt Doktor úr! Szexuális együttlét során a behatoláskor, illetve azt követően olyan érzésem van, mintha a párom "lezúzná" a hüvelyfalamat...
Tesztoszteronszint, laboreredmény