Lehet bajom az önkielégítés miatt?

Kedves Doktor Úr/Nő!

Már régóta kielégítem magamat, de utána mindig lelkiismeret furdalásom van, hogy lehet-e ebből bajom, lehetek-e terhes... Minden hónapban megszokott jönni pár nap késéssel, max. késés: 6nap.

Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza önkielégítés témában

Kedves Kérdező!

Ne aggódj, ettől nem lehetsz terhes. A teherbeeséshez egy petesejthez egy hímivarsejt is kellene, ami azt megtermékenyíti, tehát egy férfi. Nem szabad túlzásba vinni, de az önkielégítés egészséges keretek között segíthet abban, hogy a testedet, a vágyaidat jobban megismerd, és egy majdani kapcsolatban ezt kamatoztasd.Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 24., 11:29; Megválaszolva: 2009. július 24., 11:29
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?