Lehet bajom az önkielégítés miatt?

Kedves Doktor Úr/Nő!

Már régóta kielégítem magamat, de utána mindig lelkiismeret furdalásom van, hogy lehet-e ebből bajom, lehetek-e terhes... Minden hónapban megszokott jönni pár nap késéssel, max. késés: 6nap.

Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza önkielégítés témában

Kedves Kérdező!

Ne aggódj, ettől nem lehetsz terhes. A teherbeeséshez egy petesejthez egy hímivarsejt is kellene, ami azt megtermékenyíti, tehát egy férfi. Nem szabad túlzásba vinni, de az önkielégítés egészséges keretek között segíthet abban, hogy a testedet, a vágyaidat jobban megismerd, és egy majdani kapcsolatban ezt kamatoztasd.Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 24., 11:29; Megválaszolva: 2009. július 24., 11:29
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Homoszexualitás?
Jó estét doktor nő/úr! Kérem segítsen, nem tudom mi van velem! Az utóbbi kb. másfél hónapban kezdtek el szexuálisan érdekelni a fiúk....
Maszturbáció
Jó estét kívánok Doktornő/úr! Én 19 éves fiú vagyok! Egy olyan kérdésem lenne a maszturbációval kapcsolatban hogy amikor ezt a tevékenységet...
Káros e a maszturbálás
Üdvözlet! Sok hiedelem terjeng a neten a maszturbálásról, főleg a régi felfogásúak ellenzik és írnak szerintem sok butaságozt a gyakori...
Csak önkielégítés?
Már ovodás koromban, csikló simogatásával örömet szereztem magamnak.Később voltak párkapcsolataim, soha nem volt számomra elég jó a szex, csak...
Napi önkielégítés
Tisztelt doktor úr/nő Elég kényes és intim kérdéssel fordulnék önhöz. Nem tudom, hogy amit teszem az normális vagy sem, és szeretnék tanácsot...