Lehet bajom az önkielégítés miatt?

Kedves Doktor Úr/Nő!

Már régóta kielégítem magamat, de utána mindig lelkiismeret furdalásom van, hogy lehet-e ebből bajom, lehetek-e terhes.. Minden hónapban megszokott jönni pár nap késéssel, max. késés: 6nap.

Válaszát előre is köszönöm!

WEBBeteg szakértő válasza önkielégítés témában

Kedves Kérdező! Ne aggódj, ettől nem lehetsz terhes. A teherbeeséshez egy petesejthez egy hímivarsejt is kellene, ami azt megtermékenyíti, tehát egy férfi. Nem szabad túlzásba vinni, de az önkielégítés egészséges keretek között segíthet abban, hogy a testedet, a vágyaidat jobban megismerd, és egy majdani kapcsolatban ezt kamatoztasd.Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2009. július 24.

Kérdések és válaszok: Szexuális élet

Homoszexualitás?
Jó estét doktor nő/úr! Kérem segítsen, nem tudom mi van velem! Az utóbbi kb. másfél hónapban kezdtek el szexuálisan érdekelni a fiúk. Előtte nagyon nagyon sok...
Káros e a maszturbálás
Üdvözlet! Sok hiedelem terjeng a neten a maszturbálásról, főleg a régi felfogásúak ellenzik és írnak szerintem sok butaságozt a gyakori kérdések oldalon....
Csak önkielégítés?
Már ovodás koromban, csikló simogatásával örömet szereztem magamnak. Később voltak párkapcsolataim, soha nem volt számomra elég jó a szex, csak arra...
Hullámzó mozgás
Tisztelt Kerekes Éva Dr. Nő! Néhány héttel ezelőtt Ön már megválaszolta a fenti című kérdésemet, amit köszönök. Az első megfigyeléseinktől már 4 hónap telt...
Napi önkielégítés
Tisztelt doktor úr/nő Elég kényes és intim kérdéssel fordulnék önhöz. Nem tudom, hogy, amit teszem az normális vagy sem, és szeretnék tanácsot kérni ez...
Önkielégítés
El tudom engedni magam, azzal nincs gond *Csak ugye mikor csúsztatnám beljebb az ujjam, feszít és fáj. *Abbahagyom, majd megint megpróbálom, de akkor még...