Lehet bajom ettől?

Tisztelt Szakértő! Egy kellemetlen kérdéssel fordulok Önhöz. Párommal még viszonylag friss a kapcsolatunk és sok mindent kipróbálunk szexuális téren is. A minap vibrátor hiányában alapozós hosszúkás tubust használtunk ami műanyagból van, viszont utána kezdtem el aggódni, hogy ez a későbbiekben okozhat-e a hüvelyben vagy bárhol ott problémát, rákot? Gondolok itt a műanyagból való kioldódásra. Nem tudom, milyen a műanyag összetétele, előtte megmostuk szappanos vízzel, óvszert nem húztunk rá. Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza a Vibri témában

Nem okozhat ilyen problémákat.

Kérdés: 2020. június 20., 22:41; Megválaszolva: 2020. június 22., 17:28
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?