Std szűrés?

Tisztelt Doktorúr/nő! 3 napja alkalmi/egyszeri kapcsolat révén közösültem, ahol orális aktusban részesültem, valamint ujjal történő anális izgatásban. Mindkét esetben én voltam az elszenvedő, a kapó fél. Érdemes std szűrésen részt vettem, illetve mekkora az esélye a nemi betegségek (hiv, szifilisz stb.) kialakulásának? Ha a szűrés javasolt, a jövőhét folyamán érdemes vagy később tudják csak megállapítani vérképből az eredményt? Szervi panaszok, kiütések nem jelentkeztek ezidáig.

Dr. Bodnár Edina válasza STD témában

Sajnos így is elkaphatja a fertőzést. Általában 6 hét kell ahhoz, hogy vérből ki lehessen mutatni az antitesteket, vagyis a fertőzés tényét.

Kérdés: 2017. október 29., 18:11 ;Megválaszolva: 2017. november 05., 16:33
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Prostituálttal létesítettem...
Tisztelt Doktornő! 3 napja egy prostituálttal létesítettem szexuális kapcsolatot. Védekeztem azonban otthon tusolás közben vettem észre, hogy...
Heteroszexuális kapcsolatban az...
Tisztelt Doktor nő! Nagyon sok weboldalt és orvosok által adott interjút is elolvastam, de számomra még így sem tisztázott miért voltak...
Tesztoszteronszint, laboreredmény
Nemi betegség
Parkapcsolati problema