Terhes lehetek?

A barátommal sokszor pettingelünk. Mindig ügyelünk arra, hogy a hüvelyemhez ne érjen előváladék vagy sperma. A kérdésem az lenne, hogy mennyi esélye van annak, hogy elovaladekos ujjazastol valaki terhes legyen? Illetve ha alsonemun keresztul hozzaerintette a peniszet a huvelyemhez? A menzeszem két napja késik. Második doboz antibiotikumot szedek torokgyulladasra. Esetleg lehetseges hogy ettol kesik?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza petting témában

Tisztelt Kérdező!

Lehetséges, hogy a menszesze a betegsége miatt késik.

A pettingeléstől, ha a hüvelybe nem jut váladék, nem eshet teherbe.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. április 12., 19:20; Megválaszolva: 2015. április 13., 09:16
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?