Szüzesség elvesztése gyermekkorban

Tisztelt Dr.Törő Bálint Úr! Gondolom, kérdésemre elsősorban egy nőgyógyász tud teljes bizonyossággal válaszolni.Nem rólam, hanem nagykorú lányomról van szó, aki sajnos enyhe fokú Asperger szindrómában szenved.Nem tudom, hogy hitelt adhatunk-e állításának.Állítása a következő: őt kb. 3 éves korában valaki szexuálisan zaklatta, pontosabban egy új félnyulasával a hüvelyében elvette a szüzességét Kérdésem a következő. Valóban lehetséges-e ez? Van-e ennek a pedofil cselekedetnek valamilyen nyoma? Vérzés, stb? Ő tényként állítja, hogy 18 éves korában az első szexuális együttlétnél nem volt szűz.Viszont nem tudja beazonosítani az állítólagos elkövetőt, emlékei homályosak.Valamilyen módszerrel előhozhatóak-e ezek az emlékek, ha valóban megtörtént? (mélyhipnozis, stb.)

Dr. Törő Bálint válasza szűzesség témában

Tisztelt Kérdező!

A kérdés első felével kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy elképzelhető ilyen cselekedet.

A szűzhártya nyílása a nők egy részénél olyan tág, hogy észre sem lehet venni a szüzesség elvesztését.

A mély hipnózisról szólva én nem tudom, hogy ez hasznos lenne a kislányának, ezt pszichiáternek kell eldönteni.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. február 26., 18:55; Megválaszolva: 2015. február 28., 11:51
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Sexuális élet
Kedves Doktornő az lenne a problémám hogy a párommal már majdnem 4éve vagyunk együtt és még nem volt közötünk sex még ő szűz elmondása szerint...
Parkapcsolati problema
Herpesz fertőzés
Tisztelt Doktor úr. A párom orális szexben részesített, ami kb 15-25 másodpercig tartott csak, mert rádöbbentünk (sajnos előtte a vágy hevében...
Mikorra várható a menstruációm?
Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok. Most kezdtem el január 3.-án(a menstruàcióm 5.napján) szedni először a Lindynette 75/20 mg fogamzásgátlót....
Szükséges -e esemény utáni...
Tisztelt Doktor Úr! Tavaly augusztus 21.-én kezdtem el újra fogamzásgátló tablettát szedni (Dienille), majd egy év elteltével, ez év augusztusában...