Szuzesseg

Baratnom szuzesseget elvettem, majd kesobb verzett picit, nem azonnal, baratnom szerint ez alvatt ver lehetett... kerdesem hogy ez normalis? vagy teherbe eshetett? (nem vedekeztunk)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza első szexuális aktus témában

Kedves Kérdező! A kisfokú, átmeneti vérezgetés elfogadott, általános következmény. A jövőben rövidebb ideig használjanak aktus szándék előtt babnyi, recept nélkül kapható síkosító, Dermolin nevű krémet.Babnyit elég a bejáratra kenni. A teherbeesés, ha középidő tájon voltak együtt, nem kizárható, legfeljebb nem valószínű. A jövőben, a következő vérzés első napjától érdemes hosszabb távra korszerű hormonális fogamzásgátlót kezdeni. Ha a vérzés a megszokott rendszertől néhány napot késne, végezzenek el egy vizelet terhes tesztet.

Kérdés: 2015. január 03., 18:04; Megválaszolva: 2015. január 05., 12:25
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?