Péniszbe ültetett golyó

Tisztelt doktornő! A párommal való szeretkezés mondhatni tökéletes, és legalább egyszer el is tudom juttatni a csúcsra. Viszont mindenféle állítósok szerint ha egy férfi egy fél centi átmérőjű műanyag golyót operáltat be a herén keresztül a nemi szervébe, majd azt a kis golyót erekciókor a hímvessző felső részébe görgetik (egy kemény púp látható ekkor, mi véleményem szerint látványra gusztustalan) akkor szeretkezés közben állandóan a nő G pontját izgatja. Így egy aktus alatt a nő az állítások szerint akár 4-5 x is el tud élvezni vaginálisan. Igaz-e, vagy sem. Hátrány-e vagy előny a kis "eszköz". Épnek tűnő elmém szerint logikusan gondolva előny. De szakember ill tapasztalt hozzáértő válaszát keresem, így Önökhöz fordultam. Köszönöm! Zoltán

Dr. Árki Ildikó válasza golyó témában

Tisztelt Kérdező!

Ebben a kérdésben sajnos nem vagyok szakértő. Forduljon esetleg urológushoz.

Üdvözlettel.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2014. november 08., 07:01; Megválaszolva: 2014. november 09., 12:40
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Parkapcsolati problema
Herpesz fertőzés
Tisztelt Doktor úr. A párom orális szexben részesített, ami kb 15-25 másodpercig tartott csak, mert rádöbbentünk (sajnos előtte a vágy hevében...
Mikorra várható a menstruációm?
Tisztelt Doktor Úr! 27 éves nő vagyok. Most kezdtem el január 3.-án(a menstruàcióm 5.napján) szedni először a Lindynette 75/20 mg fogamzásgátlót....
Szükséges -e esemény utáni...
Tisztelt Doktor Úr! Tavaly augusztus 21.-én kezdtem el újra fogamzásgátló tablettát szedni (Dienille), majd egy év elteltével, ez év augusztusában...
Fogamzásgátló tabletta