Nárcisztikus személyiség zavar

Nárcisztikus személyiség zavar több pszichiáter megállapítása szerint.3 éve alkoholizmus is társul. Elviselhetetlen a viselkedése. Legalább 6 éve többen is kezelték,eredménytelenül. Kérdésem: lehet e javulást elérni, valamilyen terápiával? Amennyiben igen,kérem szíveskedjék javasolni megoldást,és személyt is akihez fordulhatnánk. Tisztelettel és köszönettel! Mucsi Sándorné Budapest.2021.09.18.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza narcisztikus személyiségzavar témában

Tisztelt Kérdező,

Nem tudok csoda-megoldást ajánlani. Több módszer is lehet alkalmas narcisztikus személyiségzavar kezelésére. Egy fontos dolog, hogy az érintettnek kell akarni a kezelést, és lehetőleg neki kell megtalálni a számára alkalmas módszert. Enélkül a hozzátartozó hiába szeretné a változást.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2021. szeptember 18., 15:52; Megválaszolva: 2021. szeptember 19., 19:55
Kérdések és válaszok: Szenvedélybetegségek
Hirtelen sóvárgás
Alkoholizmus
Alkohol függőség, alkoholizmus? ...
Marihuana stb
Le szokás
Üdv. KB fél éve kezdtem egy szakítás miatt füves cigit szívni. Jó volt el terelte a gondolataimat. Viszont abba szeretném hagyni. Pár napja nem...