Lehet megint chorioretinitis?

Tisztelt doktoenő! A problémám a következő lenne; 2009-ben chorioretinitisszel diagnosztizáltak, megkaptam a kezelést és rendbe is jött a szemem. Ma reggel arra ébredtem, hogy egy gombostűfejnyi foltot látok, ugyanolyat, mint 2009-ben, csak ez kisebb. Ön szerint lehetséges megint a chorioretinitis? Hétfőn mindenképpen megyek orvoshoz. Köszönöm a válaszát Luci89

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Júlia válasza a chorioretinitis témában

Tisztelt kérdező! Nagyon örülök, hogy ilyen hamar tudott lépni a szemészeti vizsgálás ügyében, mert sajnos nagyon valószínű, hogy a korábbi chorioretinitises gyulladás fellángolásáról lehet szó.

Kérdés: 2011. október 09., 08:46; Megválaszolva: 2011. október 10., 11:57
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Begyulladt szem
Könnytő lévő pötty
Lüktető villogas a szemben
Elocom kenőcs és zöldhályog
Mennyire lehet komoly baj?