• Szembetegség: új kontaktlencse

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! A kérdésem a következő. Kontaktlencsét viselek már 2 éve. Most váltottam egy új lencsére, mivel az előzővel problémáim voltak (begyulladt a kötőhártyám). Most használtam második alkalommal egész nap a lencsémet és másnap reggelre a szemem tiszta csipás volt, illetve nagyon bevörösödött a alsó szemhéjamnál. Érdeklődni szeretnék, hogy ez mitől lehet, illetve mitől múlik el. Köszönöm a segítséget.

        WEBBeteg szakértő válasza a kötőhártya-gyulladás témában

        Kedves Kérdező! Kötőhártyagyulladása van, amíg ilyen panaszos, ne tegye be a lencsét, keresse fel háziorvosát vagy szemészt antibiotikumos szemcsepp felírása miatt. Lehet, hogy az ápoló folyadék az oka, esetleg piszkálja a szemét vagy a környezeti faktorok az okai, érdemes ezeket végig gondolnia.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2011. szeptember 28., 12:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 10:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!