Csillogó foltok

Elöbb találtam itt egy cikket erről, de ugye én már nem egy 4.5éves gyerek vagyok: D és ugyan az a problémám, csillogó kis foltokat / pontokat látok a szemem elött. Ez akkor kezdődött mikor a fülcsengésre kapott gyógyszert (Betaserc 16mg) egy hétig szedtem és jelentkeztek a tünetek. Egyből másnap mentem vissza és mondtam, hogy ez a helyzet. Elküldtek szemészetre, de nem tudták megmondani mi a baj, ezért elküldtek ideggyógyászatra. Oda sikerül időpontot szereznem (tavaly november 5.-én) január 5.-re. Elmentem megvizsgáltak, ott mondta a doktornő, hogy valószínű, hogy a gyógyszer mellékhatása, de mondtam neki, hogy még mindig látom a pontokat. Erre közölte velem, hogy hát ő sajnos ebben nem tud segíteni.: (Ilyenkor mi a teesndő? Legjobban úgy tudnám leírni ezt, mint mikor egy rosszabb digitális-fényképezővel csinálunk egy képet, és azon vannak ilyen színes kis pontok. Remélem Valaki tud segíteni.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Júlia válasza Szirkalátás témában

Tisztelt kérdező! Műszeres vizsgálat nélkül, pusztán a leírásra támaszkodva nagyon nehéz a kérdéshez hozzászólni. Megnyugtató ugyanakkor, hogy a szemészeti vizsgálat során nem találtak jelentős szervi eltérést. Ha továbbra is jelentősen fennállnak a panaszok, érdemes kontroll vizsgálatot kérni valamint az általános keringési állapotot ellenőrizni. (Laborvizsgálat, vérnyomás kontroll stb.)

Kérdés: 2011. január 19., 21:42; Megválaszolva: 2011. január 21., 22:17
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Látási problémák
Glaukóma és más gyógyszerek
Hegesztési szemgyulladas
hátsó kérgi homályok
Fehér pötty a vízvonalon