A szemnél megpattant egy ideg

Jónapot Kivánok! Az egyik ismerősömnek megpattant a szemébe vmi, valószínű hogy egy ideg, de nem vagyok orvos, azóta botox kezelésre jár, de pár nap mulva olyan mintha nem is kapott volna semmilyen kezelést! A látása tőkéletes, de beugrik a szeme és nem lát, olyan mintha vak lenne! Mit lehet tenni őn szerint? Köszönöm szépen a válaszát!

Cselédes Alexandra (Szandi)

WEBBeteg szakértő válasza botox témában

Tisztelt kérdező!

Néhány részlet nagyon fontos lenne. Mikor és hogyan kezdődtek a tünetek, hirtelen kancsalítás alakult ki? Mi volt a kiváltó ok? Ismert-e más betegség (pl. cukorbetegség stb.) Hány alkalommal, milyen dózisban és hova kapta a Botox inj. kezelést. (Természetes a Botox átmeneti hatása) .

A beavatkozási lehetőséget alapvetően meghatározza a kiváltó ok.Üdvözlettel: Dr. Papp Júlia, szemész

WEBBeteg szakértő
Dr. Papp Júlia, szemész
Kérdés: 2009. július 08., 08:38 ;Megválaszolva: 2009. július 08., 08:38
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Szemészeti botox kezelés
az lenne a kérdésem, hogy a nagymamámnak szemészeti botox-kezelése megszűnt a honvédkórházban, és hogy hol lehet ehhez a kezeléshez jutni. még az...
Látászavar
Tisztelt Doktorúr! Több, mint 10 éve vagyok rövidlátó, asztigmiával. Szörnyű látászavarom van, már több, mint fél éve. Az egyébként tiszta...
Szemfenéki - üvegtesti vérzés
Torz látás
Üvegtesti homályok