A szemnél megpattant egy ideg

Jónapot Kivánok! Az egyik ismerősömnek megpattant a szemébe vmi, valószínű, hogy egy ideg, de nem vagyok orvos, azóta botox kezelésre jár, de pár nap mulva olyan, mintha nem is kapott volna semmilyen kezelést! A látása tőkéletes, de beugrik a szeme és nem lát, olyan, mintha vak lenne! Mit lehet tenni őn szerint? Köszönöm szépen a válaszát!

Cselédes Alexandra (Szandi)

WEBBeteg szakértő válasza botox témában

Tisztelt kérdező! Néhány részlet nagyon fontos lenne. Mikor és hogyan kezdődtek a tünetek, hirtelen kancsalítás alakult ki? Mi volt a kiváltó ok? Ismert-e más betegség (pl. cukorbetegség stb.) Hány alkalommal, milyen dózisban és hova kapta a Botox inj. kezelést. (Természetes a Botox átmeneti hatása). A beavatkozási lehetőséget alapvetően meghatározza a kiváltó ok.Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2009. július 08.

Kérdések és válaszok: A szem betegségei

Szemészeti botox kezelés
az lenne a kérdésem, hogy a nagymamámnak szemészeti botox-kezelése megszűnt a honvédkórházban, és hogy hol lehet ehhez a kezeléshez jutni. még az...
Chorioretinális gyulladás
Pupillatágítás fájdalmas utóhatása?
Homályos látás szemüveggel
Látásromlás szemvizsgálat után
Tisztelt Doktor Úr! Szemészeti vizsgálat során, a Quadraspericus lencsés vizsgálatnál, nagyon erős fénnyel világítottak a szemembe. Azóta valamelyest romlott...
Magas szemnyomás és ocularis...
Tisztelt Doktor Úr! Kb 7 éve volt lézeres szemműtétem (PRK) látásjavító, ekkor a előzetes vizsgálaton fény, derült, hogy magasabb a szemnyomásom kb 24 re...