• Ez a bogyó a szememen 3.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Elmentem háziorvosomhoz, mert megis betegedtem, és megmutattam neki a szememet, megnézte és azt mondta hogy ezzel nemkell foglalkozni.

        Nem nagy csomó hanem picike, meg most 1 hét alatt kicsit kisebb is lett, és írt fel nekem olyan szemkenőcsöt amit a szemorvosok szoktak rá felírni Septosylt.
        és miota azzal kenem azota kisebb lett kicsit.
        Akkor kicsit megnyugodtam, hosszadalmas folyamat, de akkor elfog mulni?
        Meg bioptron lámpázom, meg fújom ezüstkolloiddal is, mert az hallottam, hogy az is jó neki.

         

        Tiszteletem:)

        WEBBeteg szakértő válasza a szemárpa témában

        Tisztelt kérdező!

        A kevesebb néha több!  Óvatosan a "túlkezeléssel"! Valószínűleg kezdődő szemhéjszéli árpa jelent meg a szemén. A Septosyl elegendő kezelés. Ha még 2 hétig megmarad, panaszt okoz vagy bepirosodik a szeme akkor szemészeti rendelést kell felkeresni, ahol erősebb szemkenőcsöt vagy cseppet ajánlanak.

        Tisztelettel:

         Dr. Papp Júlia


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-13 11:37:52; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 08:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! A mai napon látótér vizsgálaton vettem részt,zöldhályog gyanú miatt. Segítséget szeretnék kérni a lelet kiértékelésében, mert egyelőre nem kaptam semmilyen információt a mért értékek jelentéséről. Az...
        Üdvözlöm! Az lenne a kèrdèsem hogy most voltam szemèszeti vizsgàlaton ahol kitàgitott pupillàval csinàltak vizsgàlatokat. A papirra az van írva hogy èp papilla, èp makula, èp perifèria. Oct: GCC 85/83 Az lenne a kèrdèsem hogy ez az oct...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Az urológus is csak ember
        Dr. Bánfi Gergely urológussal beszélgettünk a Movember mozgalomról.
        Hüvelyfolyás és terhesség
        Pánikba esni nem szabad. Bízzunk a segítségben.
        A dohányfüstbe ment terv
        Mindenki azzal jár a legjobban, ha rá sem szokik a dohánytermékekre.