Szürkehályog műtét utáni homályos látás

T Cim! 15 napja műtötték a szememet szűrkehályog miatt. Műtét óta nagyon homályosan látok, állitólag ödéma miatt.Fog-e tisztulni a látásom? Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Juhász Levente Ákos válasza szürkehályog műtét témában

Tisztelt kérdező!

A műtét utáni legjobb látás, tehát a feltisztulás nagy egyéni különbségeket mutathat: 2-3 hét, de általában a 6 hetes gyógyulási időtartam az általános.

Kérdés: 2013. július 28., 09:31; Megválaszolva: 2013. augusztus 08., 15:05
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Dioptria kérdés
Látásromlás oka így tisztázható?
Áttetsző dudor a szemfehérjén
Látási problémák
Glaukóma és más gyógyszerek