• Két hasi sérvet lehet egyszerre megműteni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Édesanyám 60 éves, két hasi sérvet találtak nála, az egyik köldök felett, a másik az alhasnál. Sajnos mindkettő nagy méretű, az orvosi dokumentáció szerint két ökölnyi. Kezelő orvosa műtétet javasolt. Édesanyámnak már több ízben (3-szor) volt hasi műtéte, más okból kifolyólag, emiatt összenövések alakultak ki nála. Szeretném megtudni, hogy mennyire veszélyes rá nézve a sérvműtét (figyelememl az összenövésekre)? Végezhető-e egyszerre a két műtét? Mekkora vágás keletkezik a műtétnél? Várom megtisztelő válaszukat, tisztelettel

        WEBBeteg szakértő válasza a sérvműtét témában

        Tisztelt Kérdező! A műtét indokolt, hiszen a sérv nőni fog és komoly panaszokat okozhat később. Az összenövések megoldható problémák. Vizsgálat nélkül a műtéti metszésről nem tudok nyilatkozni. Egy műtét során a két sérvet meg lehet oldani.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 21., 00:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 11:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés