• Sérv kiújulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! 2002 nyarán operáltak lágyék és enyhe here sérvvel,most újra meg kell majd operálni,mert kiújult,ön szerint ha raknak be hálót a fizikai munkával nem lesz problémám,csak mert katona vagyok és fizikai megterhelés az van,hátizsák,fegyver,20,inkább 30 kg.Csak tudja aggódok,mert ismerek olyan embert akinek már harmadszorra újul ki és én még fiatal vagyok.Mi a doktor úr/nő véleménye a kiújulásról a fizikai munkások körében?A másik kérdésem,hogy a hagyományos kórházban is ugyan azt a fajta hálót rakják be mint önök,illetve a kiújulás esélye nagyobb-e mint önöknél?Valamint ön szerint a műtét után lassan fel lehet e jönni a 4. emeletre?,mert lift nincs. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a sérvműtét témában

        Tisztelt Kérdező! A háló behelyezése indokolt. Természetesen ezt műtét előtt az operáló sebésszel beszélje meg. Keressen fel egy nagyobb sebészeti centrumban működő sebészeti szakrendelést. Ebben az életkorban recidíva esetén a laparoszkópos módszerrel is nagyon jó eredmények érhetőek el. Amennyiben a háló behelyezi, a hegesedés lezajlása után terhelhetősége nem fog csökkenni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 03., 00:23; Megválaszolva: 2011. április 05., 15:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés