Összenövések

Tisztelt Webdoktor! Ot eve mutottek vakbellel laparoszkopikusan. Az lenne a kerdesem hogy mennyi az eselye hogy osszenoveseim lesznek, illetve hogy lehetnek e az operacio utan, vagy esetleg kinovesek, es hogy ezek hogyan tavolithatok el? Vagy egyaltalan veszelyesek ezek az osszenovesek? Kell veluk foglalkozni? Koszonom valaszat!

WEBBeteg Szakértő válasza vakbélműtét témában

Tisztelt Kérdező!

Laparoszkópia után kevesebb a hasi összenövés, de, hogy az Ön esetében alakult-e ki és, ha igen mennyi erre senki sem fog tudni válaszolni. Tenni nem kell vele semmit, ha nem okoz kimutatható passage akadályt a bélrendszerben. Ilyen műtét után ez nagyon ritka. Amennyiben hasi panaszai vannak egyéb irányba kell vizsgálódni.

Kérdés: 2011. április 02., 12:14 ;Megválaszolva: 2011. április 05., 07:24
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Vakelmut után
3héttel a laparoszkopos vakbélműtétem után erősebb fájdalom a seb helyén, valamint szúró fájdalom a vakbél helyén normális? Alvásban nem, de...
vakbél műtét utáni strandolás
Április 6-án a páromat vakbéllel műtötték! Perforálódott, így lett a 3 kisebb vágás mellé egy nagyobb vágás is! Túl vagyunk rajta...
vakbél műtét
Tisztelt Doktornő/úr! 31 éves, átlagos testalkatú nő vagyok. 10 napja vakbél műtétem volt, minek következtében 10 db kapcsot kaptam a sebemre....
vakbélműtét után ez normális?
Kedden műtöttek vakbéllel.a kórházban is volt néha hányingerem, de a hányásig nem jutottam el.tegnap, péntek este hazaengedtek, kb fél órával...
Vakbélműtétről
Tisztelt doktorúr/nő! Volna egy kérdésem, vakbélműtéttel kapcsolatos. A helyzet az, hogy pár évvel ezelőtt vakbélgyanúval egy hétig feküdtem...