Sérv-impotencia.

A páromnak 7 évvel ezelőtt sérvet állapítottak meg akkor meg is műtette és akkor mondták neki hogy jól tette hogy elment mert impotenciát is okozhat. Most az lenne a kérdésem hogy most ez a sérv kiújjúlt okozhat ténylegesen impotenciát? Vagy máshol kell keresni a bajt az impotenciára.Köszönöm előre is válaszukat.Here sérvvel műtötték.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza sérv témában

Tisztelt Kérdező!

A sérv, amennyiben gyakran fájdalmas lehet az impotencia oka, hiszen panaszt okoz. Mivel a sérv megléte egyenlő a műtéti indikációval ebben az életkorban, keressenek fel sebészeti szakrendelést és legyen meg a rekonstrukciós műtét. Ezután egyértelmű lesz, ha más oka is van a sexuális aktivitás csökkenésének.

Kérdés: 2011. március 01., 10:12; Megválaszolva: 2011. március 06., 08:47
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus