Hasi sérv?

Tisztelt D.r.nő/úr! találtam egy csomót a gyomorszájtól jobb oldalra, kezdetben kisebb volt majd egy kicsit nőtt de nem fájt, ha pedig befeszítettem a hasam jobban kijött.Elmentem ultrahangra ahol első ránézésre az orvos az mondta nem tudja mi is az...majd tovább nézve azt állapította meg, hogy valószínűsíthető a sérv. Mit tudok még tenni, hogy biztos diagnózist kapjak? illetve ha megvan a diagnózis mi a teendő? Ha nem fáj nem okoz tünetet akkor is műtét szükséges?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza sérv témában

Tisztelt Kérdező!

Keressen fel sebészeti szakrendelést. Itt el tudják dönteni, hogy valóban hasfali sérvről van-e szó. Ebben az esetben a műtét szükséges, hiszen idővel nőni fog és szövődményekkel járhat. Más tartós megoldás nincs.

Kérdés: 2010. december 27., 21:34; Megválaszolva: 2010. december 29., 12:13
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus