Köldök feletti dudor.

Tisztelt Doktor Úr/Nő.

A páromnak (aki 130-140 kg közt van) van egy dudor a köldöke felett jobb oldalt. Újabban ha eszik, nem telik el 10 perc és már megy is a mosdóba, van olyan, hogy éjszaka felébred és már megy is a mosdóba mert hasmenése van. Nagyon az ennivalót nem kívánja. Mostmár nagyon fáj neki az a dudor már hason sem bír feküdni. Kb. két hete elment az egyik kórházba a sürgösségire, mert már annyira fájt, de onnan elzavarták, és már nem hajlandó orvoshoz menni. Mit csináljak? Nagy lehet a baj.

Előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza köldök témában

Kedves Kérdező!

 

A párja minél hamarabb keressen fel egy sebészeti szakrendelést. Súlyos probléma is lehet az ön által leírt tünetek, panaszok mögött, de ezt csak fizikális vizsgálattal lehet eldönteniÜdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész

Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
Kérdés: 2009. július 09., 11:07; Megválaszolva: 2009. július 09., 11:07
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus