• Csomó a lila folt helyén

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Másfél éve szültem császármetszéssel. A műtét elött nagyon nehezen, csak a 8. kisérletre találta meg az orvos a gerincérzéstelenítés megfelelő helyét, ezért sokat nyomkodták, szurkálták a gerincem mentén a hátam. A műtét után hatalmas lila folt lett a hátamon, ami igazán fél éve túnt el, de a folt külső szélénél egy csomó maradt, amit fél éve egy sebésznek megmutattam. A vélemény az volt, hogy majd felszívódik. Ez nem történt meg. NÉha érzem, kicsit fáj. Ez normális? Meddig várjak még?

        WEBBeteg szakértő válasza a gerincérzéstelenítés témában

        Kedves Kérdező!
         
        A bőr alatti lágyrészekbe jutott vér okozta hegesedés az amit magának tapint. Ilyen típusú elváltozások évek alatt is javulhatnak. Javaslom a helyi kezelését, a vérömlenyekre használatos krém alkalmazásátt. A sebészi beavatkozást kizárólag a súlyos fájdalmat okozó esetekben javaslok.

         

        Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-27 09:09:46; Megválaszolva: 2011. október 04., 11:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés