Gerinc műtéten átesett

6 hete ágyéki cs.LIV. facetectomiát transpedicularis csavarokkal L IV-V minimal invaziv hátsó fixatiot decompressiot Tlif café beültetés. Az a kérdésem , hogy normális dolog hogy 2 napja erős zsibbadás lágyéki gerinc valamint mind a két lábam boka alatt rész a talpán és az utolsó 2 lábamújjam. A menésem instabil jobban mint műtét előtt. Pedig másfél évig jártam hasonló tünetekkel igaz sokat szenvedtem.mi a normális érzés a műtét után ami még a műtét követően jelentkezni fog. Köszönöm válaszát.mideton

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza gerincműtét témában

Kedves Kérdező!

Műtét után hat héttel jelentkező panaszai miatt keresse fel a gerincműtétet végző orvosát kontroll vizsgálat céljából.

Minden jót kívánok. Ódvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2020. november 30., 17:34; Megválaszolva: 2020. december 01., 06:35
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Haematoma kezelése
Aranyérben lévő vérrög...
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus