Gerincfájdalom

Tisztelt Doktornő 2009 07 08-án stabilizációs gerinc műtéten estem át LIII-SI lett rögzítve plusz csatorna szűkület 2 hónap múlva újra elkezdett fájni a gerincem csináltak gerinc festéses CT-t Ami jó lett izotóp vizsgálatot.Egyértelműen instabilitásra utaló jel nem ábrázolható.Készült novemberben MR LIII-LIV magassága jelentősen csökkent már csak 2cm a fájdalmaim elég nagyok terhelésre zsibbadnak a combjaim és a bal lábamon a kis ujj.Dolgozni sajnos nem tudok leszázalékolás mértéke 40%.Ön szerint mit csináljak hova forduljak.Úgy érzem aki műtött nem akar foglalkozni velem.Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza gerincműtét témában

Tisztelt KÉrdező!

Valószínűleg újabb műtét nem jön szóba, mert nincs olyan eltérés, amit meg kelljen műteni, és egy következő műtét esetleg további hegesedést, fájdalmat provokálna. Így leginkább rehabilitációs-reumatológiai osztályt kellene felkeresnie, ahol további kezelésekben részesítik!

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. január 06., 15:18; Megválaszolva: 2011. január 08., 16:20
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?