• Anyajegy eltávolítás hajas területről

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! A bőrgyógyász javaslatára néhány anyajegyet el kell távolítani. A problémám az, hogy az anyajegyek hajas/szőrős területen találhatóak (fej, illetve intim terület). Szeretném megkérdezni, hogy a beavatkozás előtt le kell borotválni a kérdéses terület? Ha igen, kb. mekkora területen érdemes (intim terület esetén). A sebfedés miatt teljesen? A műtét alatt az intim terület letakarásra kerül - csak az anyajegy látszódjon - (nagyon szégyenlős vagyok)? Benőtt szőrszálak, gyulladt szőrtüszők jelentkezhetnek a műtét után? Köszönöm a választ! Üdvözlettel: P.

        Dr. Papp Géza válasza a kisműtét témában

        Kedves Kérdező! A borotválást a beavatkozás előtt a sebészeti asszisztens(nő) fogja elvégezni. A műtét nyugodt környezetben kell hogy elvégzésre kerüljön, de a szégyenlősség nem fér bele. Mind az orvos, mind az asszisztens az emberi testtel dolgozik naponta, nem reális a szégyenlősség. A gyógyulás után az eredeti állapot fog helyre állni. Üdvözlettel Papp Géza

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 21., 05:04; Megválaszolva: 2018. december 27., 14:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: