Anyajegy eltávolítása, az utána fellépő kockázatok

Jónapot kívánok! Nemrégiben bőrgyógyászaton voltam, ahol találtak 2 anyajegyet, amely eltér a többitől. Már kaptam beutalót sebészetre és a műtét időpontja is már megvan. A műtét után 1 nappal hívatott vagyok egy buliba is. A kérdésem az lenne, hogy el tudnák-e menni esetleg, illetve kis mennyiségű alkohol fogyasztása van-e valamilyen negatív hatással a gyógyulásra? Válaszát előre is köszönöm! (Imre)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza kisműtét témában

Kedves Imre, kismértékű alkoholfogyasztás nem árthat, még a műtét utáni időszakban sem. Azonban arra kérem, a műtéti seb szétrepedésének megakadályozása érdekében, óvatos legyen a bulizással.Üdvözlettel.

Kérdés: 2015. március 08., 10:50; Megválaszolva: 2015. március 09., 19:59
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus