• Lagyek serv es here duzadt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Udvozlom doktor ur engem jozsefnek hivnak 32 eves budapesti ferfi vagyok 2007 ben kaptam egy kagyek servet mejet akkor az orvos a derekamon levo sebes gyukadas miat nem operalt meg 2014 ben ismet be fektettek de szint ugy nem operaltak meg most viszont kb 2 napja vagyis regnap este area lettem figyelmes hogy miu több an hazza jottem a munkabol hogy a jobb oldali herem nagy es duzadt en arra kernem segitseget hogy a lagyekservem van ami mar okolnagysagu hogy ebbol adodoan hogy a here zsacskoba ereszkedik igy nyomja a heremet hogy esetleg ettol megduzadhat vagy erintesre kelemetlen erzese lehet kerem irjon en egy depreszios ferfi vagyok es mar agodom nem tudom hogy egybol sebeszetre vagy urulogushoz forduljak.

        Dr. Papp Géza válasza a Sérv témában

        Kedves Jozsef! A hirtelen méret növekedés és az érzékenység inkább gyulladásra utal, első lépésben urológiai vizsgálatát javaslom. Üdvözlettel Papp Géza


        Kérdés: 2018. december 17., 19:58; Megválaszolva: 2018. december 19., 16:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: