Lehet, hogy végbélrákom van?

Tisztelt Doktornő! Szeretném tudni, hogy mi lehet ez a 2 db kitüremkedés a végbélnyílásomon. Már régen ott van, de közel nem voltam ekkorák, hólyagszerűenek tüntek régebben és csak remélem, hogy nem rák, nőgyógyászati műtét előtt állok; lehet, hogy ki kell venni a méhemet miómák miatt, 3 hónapja nem érzem jól magam, számos kivizsgáláson vagyok túl, de ezt még enm nézettem, és kérdés, hogy ettől/ezektől lehetek-e roszzul, lehet-e gyengeségem, hőemelkedésem, rossz közérzetem 3 hónapja? Nagyon félek, kérem nyugrtasson meg ha lehetséges, képet mellékeltem. Természetesen tudom, hogy orvoshoz kell mennem kivizsgáltatni, de annyi vizsgálaton vagyok már túl, annyit idegeskedtem... Válaszát nagyon szépen köszönöm! Tisztelettel, Anikó

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza végbél témában

Kedves Kérdező, való igaz, orvosi vizsgálat nélkül nehéz biztosat mondani. Forduljon a sebészeti szakrendelőhöz. Ha hosszabb ideje ott van, kezelés javasolt.

Üdvözlettel

Papp Géza

Kérdés: 2015. december 17., 17:54; Megválaszolva: 2015. december 24., 10:47
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Pilonidal Sinus
Kinövés a végbélnél
Kedves Doktor, volt egy végbél műtétem két héttel ezelőtt "Excisio condylomae perianalis (54996) " cím alatt. A felvételi státusz, Anascópia...
Mitől lehet nekem külső aranyerem?
Nem tudom konkrétan mi lehet a bajom, de leírom.Hát én külső aranyérre gyanakszom, de ez a tünetem hogy a fenekemnél felül ilyen búbokat tudok...
Kemény valami a végbél falán
Kedves Doktornő, Doktor Úr, Először is szeretnék köszöntet mondani a szolgáltatásért és azért, hogy nap mint nap segédkeznek itt nekünk:) A...