Lágyéksérvi műtét után

Tisztelt doktor úr! 6 hete volt bal oldali lágyéksérv műtétem 1 hete a bal oldali here felett duzzanatot észleltem és tompa fájdalmat is érzek. Azt szeretném megtudni, ez normális vagy forduljak orvoshoz?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza duzzanat témában

Kedves Kérdező, ha pár napi kifejezett pihentetés után sem javul, keresse fel operáló orvosát.

Üdvözlettel, Dr. Papp Géza

Kérdés: 2015. augusztus 10., 23:07; Megválaszolva: 2015. augusztus 17., 15:50
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus