műtét után...

7 hete hallux valgus (austin) műtétem volt. A lábam a műtét környékén még mindig vörös, dagadt, (ami talán nem együttjár vele) de úgy érzem, és úgy is látszik, hogy erősen be van gyulladva. A vágás se gyógyul azt hiszem megfelelően, mert még egy részén mindig van var. Lüktet, és fájdalmas. A nagylábujjam is fáj, szinte állandóan. Kontrollon nem mondott az orvosom mást, csak hogy türelemmel legyek. A gyulladás most erősebbnek tűnik. Kell-e orvoshoz mennem vele, mert úgy érzem, ez nem normális, vagy valóban legyek türelmes? Egyáltalán nem tudok rálépni a talpamra, csak a sarkam, és a láb külső élén lépkedek. Ha nem lépek rá, akkor is fájdalmas, és érzékeny. Kérem, tájékoztasson, hogy egy gyulladás ilyenkor ennyi ideig fennállhat-e, vagy ez nem természetes. Köszönettel: KK

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza bütyök műtét után. témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Egy ilyen műtét után általában 4 hét után megszűnik a duzzanat és a fájdalom is jelentősen mérséklődik. Mindenképpen azt javaslom, hogy keresse fel ismételten kezelőorvosát, vagy esetleg egy másik ortopédiai szakrendelést, mert a leírása alapján valóban nem megnyugtató a műtéti terület állapota.

Kérdés: 2015. január 16., 23:37; Megválaszolva: 2015. január 19., 23:20
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus